ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Από την 23η Σεπτεμβρίου 2017 Στις 21 Μαΐου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Με δεδομένη τη σημασία και τον επείγοντα χαρακτήρα του περιεχομένου αυτού του βιβλίου, αποφάσισα αντί να κάνει την επεξεργασία, τη δημοσίευση και την εντελώς δωρεάν στο blog.

Θα αντιμετωπίσει τονίζει ότι η ζωή της ανθρωπότητας τα τελευταία χρόνια.

Όλοι μπορούμε να δούμε ότι η ανασφάλεια έχει γίνει το καθημερινό πλήθη σε όλο τον κόσμο. Οι πόλεμοι, η βία, οι καταστροφές, επιδημίες, πείνα, απώλεια των αξιών, τις ανασφάλειες και τις δυσκολίες που επιβάλλονται κατά ή όλους τους λαούς του πλανήτη.

Κακή συγκυρία είναι αυτοί που προκάλεσε όλες αυτές τις καταστροφές; Θα επισημάνω αυτό που είναι στο σκοτάδι της συνείδησης, έτσι ώστε ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει αιτιότητα σε όλα αυτά τα προβλήματα ασφάλειας.

Να είστε ήδη διαβεβαίωσε ότι η ζωή της ανθρωπότητας θα αλλάξει πολύ σύντομα αυτό. Πρόκειται για μια βεβαιότητα και θα δούμε στο βιβλίο ποιοι είναι οι λόγοι και οι συνέπειες, αλλά και ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές για την ανθρωπότητα.

Κάθε μέρα που περνάει, η υπόσχεση των μέσων ενημέρωσης στον κόσμο των ονείρων και έναν καλύτερο κόσμο για τα επόμενα χρόνια. Αλλά θα διαπιστώσετε ότι η ζωή μας φέρνει τις ανασφάλειες και την καθημερινή μιζέρια.

Σας προσκαλούμε να αποκτήσετε πρόσβαση στο υπόλοιπο του βιβλίου μέσω αυτού του link που θα σας κατευθύνει στη σωστή σελίδα του blog στα γαλλικά. Μπορείτε να μεταφράσετε την ιστοσελίδα του βιβλίου με τις σελίδες μεταφραστής του Internet Explorer σας, «Χρώμιο» ή με άλλο τρόπο.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Καλή ανάγνωση,

νικητής

Publicités

%d blogueurs aiment cette page :