ΒΑΤΙΚΑΝΟ – Η Αποστασία – Οι τελευταίες μέρες της το τέλος του χρόνου – της Μεγαλόχαρης

Η Εκδοτική εικόνα.

edito2

0

0       0

0

Το επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη δεν είναι μια ουτοπία δεν είναι μια μάταιη ελπίδα και η πίστη χωρίς θεμέλιο, πολύ λιγότερο μια υπόθεση.

Αυτή η επιστροφή έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μια εξήγηση αυτό που ζούμε στη Γη από το 1950.

«Η δημογραφική έκρηξη, με σοβαρή ασθένεια, η απώλεια των αξιών, η δίωξη των χριστιανών ανά τον κόσμο, η πείνα, ανεξήγητο θάνατο εκατομμυρίων πτηνών και ψαριών, πλήθη σεισμοί, καταρρακτώδεις βροχές πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι, πυρκαγιές και άλλες καταστροφές της ζωής, τη γη και τις καιρικές συνθήκες « 

Όλα αυτά τα γεγονότα είναι τα επιτεύγματα όλων των βιβλικές προφητείες.

Πράγματι, υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια, « Jesus » αυτός ο άνθρωπος της ειρήνης γεννήθηκαν σε μια εβραϊκή οικογένεια στη γραμμή του Δαβίδ, συνελήφθη κακομεταχείριση, κακοποίηση, κακοποιημένες στο σώμα και τελικά σταυρώθηκε κατόπιν αιτήματος του Σανχεντρίν (εβραϊκό Supreme Court κατά τη στιγμή της ρωμαϊκής κατοχής), απλώς και μόνο επειδή ο ίδιος κήρυττε την αγάπη του Θεού και ισχυρίστηκε ότι ήταν ο γιος του Θεού.

Περιτριγυρισμένο από μερικές απόστολοι κήρυττε την αγάπη του Θεού και ανακοίνωσε την βασιλεία του Θεού.

Στην Αγία Γραφή ήταν η τήρηση της Εβραϊκής προφητείας της Δανιήλ.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

Ήταν το Μεσσία « Η αναμενόμενη Μεσσίας δύο χιλιάδες χρόνια πριν», αλλά δεν έχει αναγνωρισθεί από το Σανχεντρίν ο οποίος θανατώθηκε μέσω πονηριά και ρωμαϊκό δίκαιο.

Ο Ιησούς είχε πει στους μαθητές όλα του συμβαίνει, συμπεριλαμβανομένης και της προδοσίας ήταν να είναι ο απόστολος Ιούδας ο Ισκαριώτης, τη σύλληψη και το θάνατό του, αλλά και η ανάσταση των νεκρών, από το θέλημα του Θεού Το πρωί της τρίτης ημέρας και όλα τα σημάδια της επιστροφής του στη γη την εκπλήρωση της χιλιετούς βασιλείας της.

Κατά την τελευταία τριετία της ζωής Ιησούς Χριστός κήρυξε και ενημέρωσε τους αποστόλους, ότι θα επέστρεφε στη γη κατά το τέλος του κόσμου και είπε από τη στιγμή που τα σημάδια της επιστροφής του.

Τα λόγια του και τα σημάδια της επιστροφής Του, είμαστε εξιστορείται στα Ευαγγέλια του Λουκά, Μάρκου, Ματθαίου και τζιν.

Ορισμένα σημεία των καιρών τέλος και στην πρώτη Διαθήκη (τμήμα της πρώην Βίβλο Ιησούς Χριστός)

Κεφάλαιο 24 του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου, σύνδεση Ώρα λήξηςβρίσκουμε σημαντικά σημάδια της επιστροφής του.

Πολλοί μάλιστα πάρα πολλοί έχουν στο ιστορικό σημαντικά γεγονότα (όπως το ισπανικό γρίπης, τα δύο παγκόσμιους πολέμους και άλλες) να δείχνουν ότι το τέλος του χρόνου είχε αρχίσει. Λάθη ήταν πολλές και η ιστορία επαναλαμβάνεται την πορεία του κάθε χρόνου.

Έπρεπε να βρούμε με βεβαιότητα το πρώτο σημάδι από την οποία η ώρα έναρξης και λήξης μετά την οποία ολοκληρώσει όλες τις πινακίδες που οδηγούν προς το τέλος του κόσμου και την επιστροφή στη γη από τον Ιησού Χριστό για την χιλιετή βασιλεία.

Αυτό το σημάδι είναι σε Ιεζεκιήλ 36/24-28 (η επιστροφή του εβραϊκού λαού στο Ισραήλ)

Θα πάρετε μεταξύ των εθνών, τη συλλογή σας από όλες τις χώρες, και να σας φέρει στη χώρα σας. Θα πασπαλίζουμε καθαρό νερό σε σας, και θα πρέπει να είναι καθαρό, θα σας καθαρίσει από όλες τις ακαθαρσίες σας και από όλα τα είδωλά σας. Έχω να σας δώσω μια νέα καρδιά, και θα βάλω ένα νέο πνεύμα  θα αφαιρέσει από το σώμα σας, την καρδιά του πέτρα και να σας δώσω μια καρδιά της σάρκας . Θέλω θέσει το Πνεύμα μου σε σας, και θα σας προκαλέσει να ακολουθήσει τις διαταγές μου και θα τηρήσει τους νόμους μου. Ζείτε στη γη έδωσα στους πατέρες σας, και θα πρέπει να είναι ο λαός μου, και εγώ θα είμαι Θεός σας?

βρίσκουμε το πρώτο σημάδι, διότι είναι σαφές ότι από τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, » 14 του Μαΐου του 1948 και η έναρξη της επιστροφής του εβραϊκού λαού στη Γη του Ισραήλ, βιβλικές ενδείξεις όλοι κουβαλάμε εκθετικά.

Ο καθένας μπορεί να δει κάθε μέρα την κλίμακα της παγκόσμιας κατάστασης σε όλους τους τομείς.

Πολλά στους πολέμους κόσμου, ταραχές, βία, τις διώξεις, την πείνα, τα ερείπια, οι επιδημίες και καταστροφές.

Ανάγνωση άρθρα σε αυτό το blog θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις ώρες τέλους και να σας προετοιμάσει για την επιστροφή στη δόξα του Ιησού Χριστού.

Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος και την έκρηξη του όλα τα σημάδια, αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς την ημέρα ούτε την ώρα της επιστροφής Του, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και το αυτοκίνητο ένα backhand όλα όσα συμβαίνουν στο προσγειωθεί ή να αποκλείσει την άμεση επιστροφή στη γη της τον Ιησού Χριστό.

Έχουμε όλοι δει το μέγεθος των σημείων, αλλά, δυστυχώς, πολλοί άνδρες προτιμούν να εθελοτυφλούν και να αγνοούν αντί να εξετάσει την επιστροφή του βασιλιά Ιησού Χριστού βασιλείας του από 1000 χρόνια.

Στο θέαμα της ζεστασιάς, ακόμη και η ψυχρότητα της πίστης του κόσμου και αμέτρητες των ανδρών κατά λάθος, υπάρχουν φόβοι ότι ο άνθρωπος πρέπει να ντρέπεται αναγνωρίζουν ότι είναι ένα δημιούργημα του Θεού και, επομένως, αναγνωρίζουν την ίδια κυριαρχία του δημιουργού του «Θεού»!

Τι θα συμβεί στα επόμενα χρόνια όταν η ημέρα της οργής του Θεού θα έρθει σε όλη την ανθρωπότητα πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστός στο Όρος των Ελαιών!

Η Αγία Γραφή μας λέει ότι θα υπάρχει κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών για όλους εκείνους που δεν έρχονται στον Ιησού Χριστό  Mt 25.30

Νικητής

Αντικείμενο

ΒΑΤΙΚΑΝΟ – Η Αποστασία – Οι τελευταίες μέρες της το τέλος του χρόνου – της Μεγαλόχαρης

.

Το άρθρο είναι μια συνειδητοποίηση βόμβα αυξάνοντας έτσι ώστε ο μεγαλύτερος αριθμός έχει αποθηκευτεί!

Στις 11 Φεβρουαρίου του 1929 το Βατικανό είναι κράτος, επομένως το καπάκι Πάπα εκτός από την μίτρα, ένα καπέλο πολιτικός. Έγινε αρχηγός κράτους.

Αεροφωτογραφία της πλατείας του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό

Ως τέτοια δέχεται και έχει παραληφθεί από διάφορους αρχηγούς κράτους.

Ως πνευματικός ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας και αρχηγός του κράτους, ο Πάπας θα πρέπει επίσης να κηρύττουν την αγάπη του Θεού, για την προώθηση της ειρήνης στον κόσμο και να διαχειρίζεται τις υποθέσεις της εκκλησίας.

Ως επικεφαλής του ηγέτη του κράτους και πνευματική της Καθολικής Εκκλησίας, δέχεται και επίσκεψη των εκπροσώπων όλων των παγκόσμιων θρησκειών, ακόμη και παρακολούθησαν τις θρησκευτικές τελετές, εκτός από την Αγία Καθολική Εκκλησία.

Όλες αυτές οι διατυπώσεις που διανθίζονται με τον ηγέτη πολιτικός και πνευματικός της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας διεξαχθεί από 11 Φεβρουαρίου 1929.

Ωστόσο, ο Ιησούς Χριστός είπε: «Εγώ είμαι η οδός, η Αλήθεια και η ζωή. κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού». (Ιωάννης 14:6)

Πως ο Πάπας «αντιπρόσωπος του Χριστού στη Γη και τον οδηγό της Αγίας Εκκλησίας» να δεχόμαστε και να αναγνωρίσουν άλλες θρησκείες και να λαμβάνουν και να επισκεφθείτε τους εκπροσώπους τους χωρίς να διαφωνούν με το λόγο του Ιησού Χριστού.

Φυσικά κάθε Χριστιανός πρέπει να φτάσει σε αυτόν που ζητάει τη βοήθειά του, αυτός ο άνθρωπος έχει την πίστη ή άθεος, αλλά στη συνέχεια να αναγνωρίζουν επίσημα ότι κάθε θρησκεία είναι άξιος και αληθινή, φαίνεται να είναι μια αίρεση.

Πρέπει να βοηθήσουμε το καθένα, ζητούν τη βοήθειά μας, πρέπει να κηρύξουμε και την αγάπη του Θεού, αλλά χωρίς να ξεχνάμε, ειδικά ό, τι ο Ιησούς Χριστός είπε «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή. κανένας άνθρωπος δεν έρχεται προς τον Πατέρα αλλά από εμένα. «  (Ιωάννης 14:6)

Είναι εγκληματικές να εννοηθεί ότι όλες οι διαδρομές και όλες οι θρησκείες οδηγούν στο Θεό.

Κάθε άνθρωπος είναι αμαρτωλός ενώπιον του Θεού και ως εκ τούτου είναι καταδικασμένη σε αιώνιο θάνατο! Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία για το γεγονός αυτό!

Κατά την τελευταία απόφαση η οποία μπορεί να διεκδικήσει ο άνθρωπος αξίζει την αιώνια ζωή!

Είναι μόνο μέσα από την αγάπη της τον Ιησού Χριστό ότι οι άνδρες μπορεί να σωθεί από τον αιώνιο θάνατο!

Πρέπει να κηρύττουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι « ο τρόπος, η αλήθεια κι η ζωή και κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο μέσω του Ιησού Χριστού, σύντομα επέστρεψε για να σώσει την Εκκλησία Του, όπου ο καθένας μπορεί να εξακολουθεί να να είναι μέρος της αίτησης Βαπτίσματος, πίστη, μετάνοια και συγχώρεση από την προσευχή « 

Γι ‘αυτά που λέμε!

Ο Ιησούς Χριστός είναι η αγάπη και αυτό είναι η αγάπη για όλους μας, που έχει υποφέρει τόσο πολύ, υπέστη βασανιστήρια, κακοποίηση και σταυρώθηκε έτσι ώστε από αυτή τη θυσία και την αγάπη για μας, βρεθήκαμε με τον Θεό μέσω και μπορεί έτσι να συγχωρεθούν για τις αμαρτίες μας και σύντομα εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών.

Έτσι, ως χριστιανός μέλος της Αγίας Καθολικής Εκκλησίας, αναγνωρίζω ότι κάθε Πάπας είναι ο εκπρόσωπος του Χριστού επί της γης.

Αλλά ως Χριστιανός μέλος της Εκκλησίας, Αγίας, Καθολικής, δεν συμφωνώ ότι το Βατικανό έγινε κράτος « ο πρώην ρωμαϊκή αυτοκρατορία » Τόσο μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε περίπτωση δια μαγείας!

Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι θα πρέπει να καταστήσει Καίσαρα στον Καίσαρα και τα του Θεού τω Θεώ Λουκά 20, 20-26

Πιστεύω ότι παπάδες μας από 11 Φεβ 1929 απομακρύνθηκε από την πίστη, επειδή δεν μπορεί να υπηρετεί δύο Masters την ίδια στιγμή!

Αν η ιστορία σχετικά με το κατάσκοπος του Βατικανού, αφηγήθηκε στο τέλος του περασμένου άρθρο μου είναι αλήθεια, τότε κάποια Πάπες μπορεί να μην ήταν πάντα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα πραγματικά περιστατικά καλός κύριος

Σύνδεση με το άρθρο

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ NIBIRU – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Δεν κρίνω, δεν καταδικάζω, και αναγνωρίζουν ο ένας τον Πάπα ως εκπρόσωπος του Χριστού επί της γης.

Είμαστε στο τέλος του χρόνου και το σκοτάδι είναι παχιά στη συνέχεια να περιμένει για την επιστροφή στη Γη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, μόνο η πίστη και η καρδιά μας πρέπει να μας καθοδηγεί μέσα από τις δοκιμασίες και τις συγχύσεις της Αποκάλυψης.

17 του Απρίλη 2010 δημοσίευσα ένα σύντομο άρθρο σχετικά με τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ ‘ο οποίος ήταν τότε στα μέσα ενημέρωσης αναταραχής.

Όταν μιλάμε για τον Πάπα μιλάμε για το Θεό! Έτσι μετριοπάθεια στα σχόλια!

XVI Ο Πάπας Βενέδικτος ο διάδοχος της πέτρας ότι ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός έχει ανατεθεί το έργο του επικεφαλής της εκκλησίας.

Είναι ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός ότι είναι το δικαίωμα να αποσύρει την υποστήριξη όταν έρθει η ώρα.

, Έχουμε μόνο δύο πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να είναι σιωπηλός, ο Θεός ξέρει τι κάνει, τον εμπιστεύονται ότι αυτό είναι ό, τι ζητάει από εμάς. Αυτό ονομάζεται πίστη.

Η υπομονή και η προσευχές για ταχεία επιστροφή του.

Σύνδεση με το άρθρο

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

Το άρθρο αυτό, αλλά έχω αυτή την αξίωση ακόμα την καρδιά μου και την πίστη μου, οδηγούν στο να διατηρούν πιο μεγάλο για να το Βατικανό ως το αποκαλυπτική σύγχυση είναι μεγάλη και δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι το Βατικανό «κράτος» ή τουλάχιστον κάποια μέλη της διοίκησης της μακριά από την πίστη και την εκκλησία της Αγίας Ιησού Χριστού.

Διαβάστε το άρθρο μου προσεκτικά

ΓΙΑΤΙ Η επιστροφή του Ιησού Χριστού ΕΙΝΑΙ TABOO στην Καθολική Εκκλησία;

Αλλά θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τον εαυτό μου αν δεν είμαι εγώ που με κρατά μακριά από την αληθινή πίστη και την αγάπη του Ιησού Χριστού.

Για παράδειγμα : το Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

Ο Πάπας είναι αλάθητος, διότι είναι ο εκπρόσωπος του Χριστού επί της Γης

Ότι το Συμβούλιο πρέπει να eocuménique τέσσερις προϋποθέσεις

1) καλείται από τον Πάπα

2) που καλούνται όλοι οι επίσκοποι

3) Είτε πρόκειται για την προεδρία από τον Πάπα αυτοπροσώπως είτε με legates του.

4) Η εν λόγω αποφάσεις έχουν επιβεβαιωθεί από τον Πάπα

Είναι προφανές ότι υπό τις συνθήκες έχουν ικανοποιηθεί, και ακόμη πολύ από αυτό το Συμβούλιο φαίνεται να κατέχει την αίρεση!

Σας καλώ, επίσης, να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο λίγο καιρό, αλλά τόσο εκφραστική!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Κατανοούμε καλύτερα το φως από τις εξηγήσεις για το παραπάνω βίντεο ότι το σκοτάδι είναι πολύ παχύ και είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσουμε στο σωστό δρόμο που οδηγεί στον Χριστό.

Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την πίστη, ή τα Άγια των Αγίων Καθολική Εκκλησία, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να υποστηρίξει τον Άγιο Πατέρα όταν βάζει όλες τις θρησκείες επί ίσοις όροις.

Και τι γίνεται με τις πληροφορίες σε αυτό το βίντεο που αποκαλύπτει ότι το Βατικανό είναι μολυσμένο από σατανιστές.Πληροφορίες από το Πατέρα Gabriele Αμόρθ ιερέα εξορκιστή υπάλληλος του Βατικανού.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Διαβάστε επίσης το άρθρο σχετικά με τις δηλώσεις του πατέρα Gabriele Αμόρθ

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα τηλεσκόπια του Βατικανού, μία από τις οποίες καλείται

LUCIFER

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-lucifer

Και το ξανασκεφτούν δηλώσεις ότι κατάσκοπος του Βατικανού, αναφέρεται στο κάτω μέρος του άρθρου μου

Που λέει ότι εξωγήινα όντα έχουν έρθει σε επαφή με ηγέτες του κόσμου συμπεριλαμβανομένων Πάπα και Planet X (ή Nibiru) φθάνει στο ηλιακό σύστημα!

Δείτε το άρθρο μου:

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ NIBIRU – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Τι θα πρέπει να σκεφτόμαστε το θηρίο που ανεβαίνει από τηθάλασσα , Αποκάλυψη 13,1 – 18

Είναι το Βατικανό!

Δείτε το άρθρο μου

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ μετά την αποχώρηση του Βενέδικτου XVI!

Τι θα πρέπει να σκεφτείτε όλα τα προφητείες

Σύνδεση

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Τι θα μπορούσαμε να σκεφτούμε προφητεία του Μαλαχία, σχετικά με την πάπες

Δείτε το άρθρο μου 

«Olivaer Glory » Δόξα της Ελιάς – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Το όνομα του πάπα Βενέδικτου XVI αναφέρεται στην αφαίρεση της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού!

Τι θα πρέπει να σκεφτείτε όλες τις εμφανίσεις της Παναγίας.

Θα πρέπει να αποκρούσω όλα αυτά τα γεγονότα στο χέρι!

Πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας!

Πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας!

Σε περίπτωση που τα αυτιά του!

.

Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο που πρέπει να παρακολουθείτε το Βατικανό από το Βατικανό ΙΙ, ή θα πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά στην ψυχή μας, το φως της πίστης και συντάσσει υπάρχει δύναμη να προχωρήσουμε σε σύγχυση και το σκοτάδι πέπλα μπροστά στον κόσμο και όλα τα αλκοολούχα ποτά.

Πρέπει να ξεφύγουμε από το Βατικανό και τη γραμμή σκέψης του!

Βεβαίως, είναι δύσκολο να περπατήσει μέσα στη σύγχυση μετά την καρδιά του και την πίστη του, χωρίς να ξεφεύγει από τη γραμμή της σκέψης του Βατικανού.

Πώς να ξέρει, πώς να είναι σίγουροι πώς να προχωρήσουμε στο σκότος και σύγχυση και να παραμείνει στο σωστό δρόμο αντλήσαμε Ιησού Χριστό!

Όταν βλέπετε το ήθος, τις αξίες και τη σεμνότητα μειωθεί σε κενά λόγια,

Όταν βλέπετε η επιθυμία να είναι άξιος να ζει,

Όταν δείτε το αναγνωρισμένο και επισημοποιήθηκε με γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου ομοφυλοφιλίας

Πώς να μην χαθεί στο σκοτάδι και χωρίς αμφιβολία είναι στο σωστό δρόμο!

Έχει έρθει η ώρα για όλους τους χριστιανούς, όπως εγώ, προσπαθώντας να μείνει στο σωστό δρόμο για να χρησιμοποιήσετεη Παναγία , ώστε να μας βοηθά, να μας φωτίζει και να μας καθοδηγεί στον Ιησού Χριστό.

Ο Ιησούς Χριστός ήταν μελανιασμένο στο σώμα και υπέστη την αγωνία να σώσει τις ψυχές μας και να μας δώσει το δώρο της αγάπης του για την αιώνια ζωή (και στα μάτια του όλα τα σημάδια, έρχεται σύντομα)

Η Παναγία, η μητέρα του Ιησού Χριστού υπέστη στην καρδιά του να δει τη σάρκα της σάρκας του, βασανίστηκε και σταυρώθηκε.

Αλλά να ξέρετε ότι η θυσία του Υιού Του Ιησού Χριστού, ο καρπός της κοιλίας της, υπέφερε και έδωσε τη ζωή του για τη συγχώρεση των αμαρτιών μας, ώστε να σωθεί, επιτρέπεται η Παναγία να δεχθεί, για την Αγάπη για την ανθρωπότητα, όλα αυτά τα δεινά.

Γι ‘αυτό, όταν θα έχουν χαθεί χωρίς ελπίδα να βρουν το σωστό δρόμο προς τον Θεό μέσω του Ιησού Χριστού, τότε θα πρέπει να προσευχόμαστε, ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός, αλλά και η Παναγία να μας βοηθήσει με την μεσιτεύει για μας με αγάπη .

Η Virgin Ευλογημένος είναι ο καλύτερος δικηγόρος που έχουμε, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς της τέλος, όπου είναι εξαιρετικά δύσκολο να περπατήσει στο σωστό δρόμο αντλήσαμε Ιησού Χριστό.

Ο άνθρωπος έχει πολλά να συγχωρεθεί από τον Θεό! Και η ημέρα της οργής του Θεού είναι όλο και πιο κοντά, γι ‘αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια και η Virgin Ευλογημένος είναι το πολύτιμο και απαραίτητο να βοηθήσει την ανθρωπότητα.

Παναγία, ζητώ και σας παρακαλώ θερμά να φέρει στον κόσμο το φως της αλήθειας, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να αναβιώσει τη φλόγα της πίστης της και να κατανοήσουν τη ζωή της και να βρει τον Ιησού Χριστό.

Ο γιος σου Ιησούς Χριστός είπε:  «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή: κανένας άνθρωπος δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού. ».

Να μας βοηθήσει όλους Παναγία για να περπατήσει στο σωστό και ενάρετο μονοπάτι της αγάπης, της ειρήνης, της χαρές, Δικαιοσύνης, Φιλανθρωπία και συμπόνια μας επέστησε ο γιος σας ο Ιησούς Χριστός.

Είναι ώρα να προσευχηθούμε!

Fatima

Hail Mary

Χαίρε Μαρία, κεχαριτωμένη

Ο Κύριος είναι μαζί σου.

Ευλογημένη εσύ ανάμεσα στις γυναίκες, και ο Ιησούς,

Ο καρπός της κοιλίας σου είναι ευλογημένο.

Αγία Μαρία, η Μητέρα του Θεού,

Προσευχηθείτε για μας τους αμαρτωλούς,

Τώρα, και κατά την ώρα του θανάτου μας.

.

0

0 0

0

.

Ο Πατέρας μας

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς

Ας αγιαστεί το όνομά σου.

Ελθέτω η βασιλεία έρθει.

Σου θα γίνει στη γη όπως στον ουρανό.

Δώσε μας σήμερα το καθημερινό ψωμί μας.

Και άφες ημίν τα οφειλήματα μας, όπως εμείς συγχωρούμε

αυτούς που καταπάτηση εναντίον μας.

Και να μας οδηγήσει όχι σε πειρασμό.

Αλλά ρύσαι ημάς από του κακού. Έτσι έχει.

0

0        0

sentinelle3

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ βασιλιά μου

0

0       0        0

0

0

0

Σας καλώ να διαλογίζεται για αυτά τα λόγια του Ιησού Χριστού

John 14

14:01 Ποιο σημείο της καρδιάς σου να ταράζεται. Πιστέψτε στον Θεό, και εις εμέ πιστεύετε.

14:02 Υπάρχουν πολλά αρχοντικά στο σπίτι του Πατέρα μου. Αν δεν ήταν, θα είχα πει. Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο.

14:03 Και όταν λείπω, και εγώ πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, θα έρθω πάλι, και να λάβετε εσείς τον εαυτό μου, όπου είμαι εγώ μπορεί να είναι επίσης.

14:04 Ξέρεις πού θα πάω, και γνωρίζετε τον τρόπο.

14:05 Thomas λέγει προς αυτόν, Κύριε, δεν ξέρω υπαγεις, και πώς μπορούμε να ξέρουμε το δρόμο;

14:06 ο Ιησούς λέγει προς αυτόν, Εγώ είμαι η οδός, η Αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού.

14:07 Αν θελετε μου είχε γνωστό, θα γνωρίσουμε τον Πατέρα μου. Και τώρα ξέρετε, και είδατε.

14:8 Philip λέγει προς αυτόν, Κύριε, δείξον μας τον Πατέρα, και αρκεί εις ημάς.

14:09 Ο Ιησούς λέει σ ‘αυτόν, εφ’ όσον Είμαι μαζί σου, και δεν μου εχεις γνωστό, Φίλιπ; Όποιος έχει δει εμένα έχει δει τον Πατέρα πώς συ λέγεις, δείξον μας τον Πατέρα;

14:10 Μην πιστεύεις ότι εγώ είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ είναι εν εμοί; Τα λόγια που σας μιλάω Δεν μιλώ για τον εαυτό μου και ο Πατέρας που κατοικεί σε μένα, αυτός κάμνει τα έργα.

14:11 Πιστέψτε με, είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ είναι εν εμοί: ή αλλιώς πιστεύουν εξαιτίας των έργων.

14:12 Αληθώς, αληθώς σας λέγω, εκείνος που πιστεύει σε μένα θα κάνει επίσης τα έργα που κάνω, και θα είναι μεγαλύτερες, επειδή πηγαίνω προς τον Πατέρα μου?

14:13 και ό, τι ζητήσετε στο όνομά μου, θα το κάνω, ότι ο πατέρας μπορεί να δοξαστεί στο γιο.

14:14 Αν ζητήσετε κάτι στο όνομά μου, θα το κάνω.

14:15 Αν με αγαπάτε, φυλάξτε τις εντολές μου.

14:16 Και εγώ θέλω παρακαλέσει τον Πατέρα, και αυτός θα σας δώσει άλλο Παράκλητο, ότι μπορεί να συμμορφωθεί με σας

14:17 το Πνεύμα της αληθείας, τους οποίους ο κόσμος δεν μπορεί να λάβει, επειδή τον βλέπει ούτε το γνωρίζει αυτόν, αλλά τον ξέρετε γιατί Εκείνος μένει μαζί σας και θα είναι σε σας.

14:18 Δεν θα σας αφήσει απαρηγόρητος: Θα έρθω σε σας.

14:19 Μια μικρή, ενώ και ο κόσμος βλεπει μου όχι περισσότερο, αλλά εσείς με βλέπετε, γιατί ζω, θελετε επίσης ζωντανά.

14:20 εκείνη την ημέρα θελετε να ξέρετε ότι είμαι πατέρας μου, και εσείς σε μένα, και εγώ σε σας.

14:21 Ο έχων τας εντολάς μου και τηρών αυτάς, αυτός είναι ο αγαπών με: και αυτός που με αγαπάει θα αγαπηθεί από τον Πατέρα μου, τον αγαπώ και θα τον εαυτό μου φανερώθηκε σ ‘αυτόν.

14:22 Ιούδας, όχι ο Ισκαριώτης, είπε σ ‘αυτόν: Κύριε, πώς είναι ότι θέλεις εις ημάς, και όχι για τον κόσμο;

14:23 Ο Ιησούς του απάντησε: Αν κάποιος με αγαπάει, θα κρατήσει τα λόγια μου: και ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει και θα έρθουμε σ ‘αυτόν και θα κατοικήσουμε μας μαζί του.

14:24 Αυτός που δεν μ ‘αγαπάς δεν τηρεί τα λόγια μου. Και η λέξη που ακούσατε δεν είναι δικό μου, αλλά ο Πατέρας που με έστειλε.

14:25 Σας είπα αυτά τα πράγματα, ενώ εγώ είμαι ακόμα μαζί σας.

14:26 Αλλά ο Παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιο, που ο Πατέρας θα στείλει στο όνομά μου θα σας διδάξει τα πάντα και θα σας υπενθυμίσει όλα όσα σας έχω πει.

14:27 Σας αφήνω την ειρήνη, την ειρήνη μου δίνετε. Δεν δίνω σε σας, καθώς ο κόσμος δίνει. Ας μην την καρδιά σου να ταράζεται, ούτε ας είναι φοβισμένος.

14:28 Έχετε ακούσει ότι σου είπα πάω μακριά, και να έρθουν και πάλι εις εσάς. Αν μ ‘αγαπούσες, θα χαιρόμαστε που εγώ είμαι πρόκειται να τον Πατέρα, επειδή ο Πατέρας είναι μεγαλύτερος από εμένα.

14:29 Και τώρα σας έχω πει πριν αυτό συμβεί, έτσι ώστε όταν αυτό συμβεί, μπορεί να πιστεύετε.

14:30 δεν θα μιλήσω πολύ μαζί σου: τον πρίγκιπα αυτού του ερχεται κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα μέσα μου?

14:31 αλλά ότι ο κόσμος μπορεί να ξέρει ότι αγαπώ τον Πατέρα και ότι το κάνω με τη σειρά που ο Πατέρας μου έχει δοθεί, σηκωθείτε, να βγούμε από εδώ.

Πηγή

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

Ειρήνη, αγάπη και χαρά στις καρδιές και στα σπίτια, ενώ περιμένουν για την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για τους άλλους.

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.