ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

jesus1-600x384

Γιατί ο Θεός θέλησε να αποκαλύψει σε μας από τις προφητείες αιώνες πριν από αυτό που επιτεύχθηκε στο τέλος του χρόνου;

Πράγματι, διαπιστώνουμε ότι από τον Αδάμ και την Εύα, ο Θεός δεν εκδηλώνεται σωματικά με τους άνδρες.

Ο Αδάμ και η Εύα θα μπορούσε να δει και να μιλήσει με τον Θεό, επειδή δεν έχουν το σώμα της σάρκας.

Είναι μόνο όταν παράκουσε τον Θεό τρώγοντας τον απαγορευμένο καρπό, ότι ο Θεός τιμώρησε με επικάλυψη του δέρματος ενός θηρίου (το ανθρώπινο σώμα).

Το γεγονός ότι είναι σε ένα σώμα από σάρκα καθιστά αδύνατο για τον άνθρωπο να δείτε και να ακούσετε το Θεό.

Παρ ‘όλα αυτά ο Θεός, κρατώντας την αγάπη του για τη δημιουργία του « Man », παρά την ανυπακοή του, αποκαλύφθηκε από τους αγγέλους και τους προφήτες του, από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του ανθρώπου, ιδίως ό, τι συμβαίνει στην εποχή του τέλους όπως έχει προβλεφθεί τέλος του χρόνου για τον άνθρωπο από τον Θεό.

Η ιστορία της δημιουργίας του ανθρώπου καταγράφηκε την πάροδο του χρόνου σε πολλά βιβλία.

Μερικά από αυτά τα βιβλία δεν πληρούνταν για να σχηματίσουν ένα ενιαίο, με το όνομα « Αγία Γραφή »

Αγία Γραφή

Η Βίβλος περιέχει προφητείες για 700 από τα οποία το ένα τέταρτο σχετίζεται με το τέλος του χρόνου, δηλαδή το πώς το τέλος του χρόνου είναι σημαντική για τον Θεό.

Για περίπου έξι χιλιάδες χρόνια (5.774 χρόνια, σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο) με την ιστορία του εβραϊκού λαού ήταν ο εκλεκτός λαός του Θεού, μετά τη μεγάλη πλημμύρα, οι άνδρες περιμένουν για τους χρόνους λήξης και την επιστροφή του Θεού στη Γη.

Όταν ο Θεός θα επιστρέψει στη Γη, οι άνδρες δεν μπορούν να δουν, να ακούσουν και να του μιλήσω αν ο Θεός να μετατρέψει έτσι ώστε να έχουν πλέον ένα σώμα από σάρκα, αλλά ένα σώμα του φωτός.

Γι ‘αυτό στην πρώτη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους – Κεφάλαιο 15 ( link εδώ ) , λέει: 

« Σε μια στιγμή, εν ριπή οφθαλμού, στην έσχατη σάλπιγγα. Η τρομπέτα πρέπει να ηχεί, και οι νεκροί θα αναστηθούν άφθαρτοι,και εμείς θα πρέπει να αλλάξει.  « 

Λαμβάνοντας υπόψη την εκπλήρωση των βιβλικών προφητειών που έχουν ήδη γίνει, διαπιστώνουμε ότι τα άτομα με έσχατους καιρούς και η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη σχεδόν σχεδόν τελειώσει με την εξαίρεση των τριών τελευταίων

Αυτά είναι τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα, απλά κοιτάξτε τον κόσμο ειδήσεων για να συνειδητοποιήσουμε ότι οι καιροί που ζουν σήμερα έξω από τον κανόνα.

Τόσο η δραστηριότητα της Γης (σεισμοί), ο καιρός στη στάση, για να μην αναφέρουμε την καταστροφική κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας, πολέμους και φήμες πολέμων, εξεγέρσεων, βίας και άλλες τραγωδίες, όπως η αύξηση της βέλος του Ισλάμ είναι όλα τα γεγονότα προφήτευσε στην Αγία Γραφή μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πίστη, στη συνέχεια, θα πρέπει να επιτρέψει σε όλους να υποστηρίξουν αυτές τις εκρήξεις και εξάρσεις συμφορά θα ενταθεί, δυστυχώς, μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών θεωρώ Σεπτέμβριο του 2015 μεταξύ 14 και 15 κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ τρομπέτες.

2044155542_1369068221

Η πίστη είναι μια ισχυρή δύναμη που οφείλεται στην πλήρη και απόλυτη εμπιστοσύνη!

Λεγεώνες δεν γνωρίζουν τι αναγκάσει την Πίστη!

Μόνο ο Θεός και μόνο ο γιος του, ο Ιησούς Χριστός είναι άξιος της πλήρους εμπιστοσύνης μας και την απόλυτη  « Faith »  και ότι θα μας δώσει την πίστη που απαιτείται για να αντιμετωπίσει το σκοτάδι που έχει εισβάλει Γη, ζει και καρδιές δύναμη.

Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι θα βασιλεύει πάνω από τη γη στο τέλος του χρόνου και είμαστε χωρίς αμφιβολία, στο τέλος του χρόνου, η επιστροφή του είναι επικείμενη.

Ένας δείκτης που αποκαλύπτεται στο βιβλίο των Πράξεων να κατανοήσουν την επικείμενη επιστροφή του.

Πράξεις 2: 17  « Τις τελευταίες ημέρες, λέει ο Θεός, θέλω εκχέει το πνεύμα μου επάνω σε κάθε σάρκα: και ο γιος σας και οι κόρες σας θα προφητεύσουν, και οι νέοι σας θα δουν οράματα και γέροντες σας θα ονειρευτούν όνειρα: Και στους υπαλλήλους μου και επάνω. handmaids μου σε εκείνες τις ημέρες θα έχω χύσει το Πνεύμα μου, και θα προφητεύσουν.  Θα δειξει θαύματα στον ουρανό, και σημεία κάτω στη γη, το αίμα, και φωτιά, και ατμός του καπνού? Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι, και το φεγγάρι σε αίμα, πριν από την ημέρα του Κυρίου , η μεγάλη και ένδοξη. μέρα λοιπόν όποιος καλεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί.  »  Διαβάστε περισσότερα

Σημειώνουμε ότι είναι σαφές, ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν από την ημέρα του Κυρίου ,

Αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά το φαινόμενο αυτό είναι αναμενόμενο.Είναι μια Τετράδα  που θα πρέπει να αρχίσει το 2014 και θα ολοκληρωθεί το 2015.

ήλιου και της σελήνης

Η επόμενη τετράδα δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από την  » πεντακόσια χρόνου »,

Είναι αδιανόητο και αδύνατο να πάρει ακόμη και πέντε αιώνες της επιδείνωσης των καταστροφών προφήτεψε για το τέλος του χρόνου.

Στις 20 του Μάρτη του 2015 θα έχουμε την ολική έκλειψη του ήλιου: Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι

Και 04  Απρίλη 2015 θα έχουμε την ολική έκλειψη της σελήνης και το φεγγάρι σε αίμα,

Το 13 Σεπ 2015 είναι μια μερική ηλιακή έκλειψη

Και 28 Σεπτεμβρίου του 2015 είναι μια ολική έκλειψη της σελήνης

Έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν θα επιστρέψει φυσικά στο Όρος των Ελαιών, πριν κάνει μόνο δύο ολικές εκλείψεις του ήλιου 1 °  20 Μαρτίου και 2 του φεγγαριού 4 Απρ 2015.

Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε διαβάζοντας στίχους 29-30 τουκεφαλαίου 24 του Ευαγγελίου του Ματθαίου πριν από τις δύο ολικές εκλείψεις του ήλιου 20 Μάρ, 2015 και το φεγγάρι 4η Απριλίου του 2015, αυτό θα συμβεί κάτι τρομερό στη Γη

29 Αμέσως μετά τις ημέρες κινδύνου , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα πρέπει να ανακινείται.

Φαίνεται ότι αυτές τις μέρες της αγωνίας είναι οι μέρες της οργής του Θεού, που θα προηγηθεί της ηλιακής έκλειψης της Τετράδα, η οποία θα περιλαμβάνει την καταστροφή πολύ outsized γης και τις καιρικές συνθήκες, αλλά και την κορυφή της μεγάλης δοκιμασία ο τελευταίος πόλεμος, ή τουλάχιστον μια πυρηνική σύγκρουση.

30 Στη συνέχεια, το σημάδι του Υιού του Ανθρώπου θα εμφανιστεί στον ουρανό, όλες οι φυλές της γης θρηνούν, και αυτοί θα δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα

Στο στίχο 31, μου φαίνεται ότι αυτό είναι μετά την ανάσταση των νεκρών εν Χριστώ , την απομάκρυνση των χριστιανών στον ουρανό που θα καθαριστεί (όταν θλίψη) μετά την αφαίρεση της εκκλησίας και ένθερμο η οποία διέρχεται μέσα από τη μεγάλη θλίψη και η ημέρα της οργής του Θεού, θα αλλάξει και θα πάει σε εταιρείες που έχουν νεκρό αναστήθηκε για να συναντηθεί με τον Χριστό στον ουρανό για να τον συνοδεύσει κατά την επιστροφή του στο Όρος των Ελαιών .

Angel με τρομπέτα

 31 Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με δυνατή σάλπιγγα, και θα συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Η πίστη πρέπει να μας οδηγήσει να καταλάβουμε ότι πριν από τη φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών, την ανάσταση των νεκρών εν Χριστώ και την απομάκρυνση των χριστιανών που καθαρίζεται κατά τη διάρκεια της μεγάλης θλίψης και τις ημέρες της οργή του Θεού, πρέπει να προσκομίσει την απαγωγή ένθερμες εκκλησία του θα κληθούν να το γλέντι του γάμου του Αρνίου.

Αυτό επιβεβαιώνει ακόμη στο κεφάλαιο 24 του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου βρίσκουμε στο στίχο 24

24 Για γεννάται υπάρχει ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες, και θα αναγγείλω μεγάλα σημεία και τέρατα για να εξαπατήσουν, αν είναι δυνατόν, και τους εκλεκτούς.

Αυτός ο στίχος 24 Mat. Εγγραφή 24 στίχος 17 πράξη 2 .  Θα δειξει θαύματα στον ουρανό, και σημεία κάτω στη γη, το αίμα, και φωτιά, και ατμός του καπνού?

Βλέπουμε στο στίχο 24 Mat 24 δεν είναι πλέον δυνατό να σαγηνεύσει το Elect τόσο ένθερμη εκκλησία έχει ήδη αφαιρεθεί πριν 20 Μαρ του 2015 θα συμβεί όταν η ολική έκλειψη του Ήλιου.

Σας καλώ να διαβάσετε το άρθρο μου σχετικά με τις ημερομηνίες της Αποκάλυψης

160_F_14646443_L4bwJR0VptCXHA0wM0s40r6bQJ3uuBd5

Η αρπαγή της εκκλησίας μπορεί να είναι γι ‘αυτό το τέλος του έτους 2014!

Εκείνοι που θα είναι μέρος της εκκλησίας του Ιησού Χριστού και να αφαιρεθεί, θα όλους τους Χριστιανούς που έχουν επιλέξει να ισιώσει τη ζωή τους από τον καθαρισμό ψυχές τους.

Ο Θεός μας έδωσε τις Δέκα Εντολές που έγινε σημαντικό και επείγον να ακολουθήσετε για να είναι μέρος της κατανυκτική εκκλησία του Ιησού Χριστού θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Για να είναι μέρος της εκκλησίας του Ιησού Χριστού, θα πρέπει να θέλουν, να βαπτιστεί, να τηρούν τις δέκα εντολές του Θεού, μέσα από την προσευχή να ζητήσει συγχώρεση του Θεού για όλες τις αμαρτίες και να ζητήσει από τον Ιησού Χριστό να είναι ο σωτήρας μας .

Γίνετε στρατιώτες του Χριστού διάδοση όσο το δυνατόν ευρύτερα η λέξη«Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα »

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση του blog του ιεροκήρυκα Επιστροφή του Βασιλιά σε όλες τις επαφές σας, όπως βλέπετε ο χρόνος είναι περιορισμένος και υπάρχουν πολλοί που είναι μακριά από τον Θεό και τον Ιησού Χριστό, και ότι πρέπει να φέρουμε στο σωστό δρόμο.

Βοηθήστε τον μεγαλύτερο αριθμό που έρχονται στον Ιησού Χριστό για να σωθεί.

Ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έδωσε τη ζωή του στον πόνο για να μας σώσει.

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για την αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μας στον Ιησού Χριστό εμπορευμάτων λαμβάνουν τη λέξη «Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα» και μπορεί να προετοιμαστεί για αυτό το άνευ προηγουμένου γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας από το Νώε.

Οι Δέκα Εντολές

Οι εντολές-του-Θεού

Και ο Θεός μίλησε όλα τα λόγια εδώ : «Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου, που σε έβγαλε από την Αίγυπτο, από το σπίτι της δουλείας.

1 – Θελεις έχουν άλλους θεούς εκτός από εμένα.

2 Θελεις να κάνει κανένα είδωλο, καμία εικόνα για το τι είναι εκεί πάνω στον ουρανό ή στη γη κάτω ή στα νερά κάτω από τη γη. Δεν θα πρέπει να υποταχθεί σε αυτούς, να τους προσκυνούν.

Διότι εγώ ο Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος μεταξύ εκείνων που με μισούν, θα επισκέπτονται την ανομία των πατέρων επάνω στο γιο, στην τρίτη και τέταρτη γενιά, αλλά εκείνοι που με αγαπούν και τηρούν τις εντολές μου Τους κρατήσει την πίστη μου στο χιλιοστό γενιά. 

3 – Δεν invoqueras το όνομα του Κυρίου του Θεού σου μάταια, ο Κύριος δεν θα αφήσει ατιμώρητο εκείνον που επικαλείται το όνομά του μάταια.

4 Θελεις ένα μνημείο του Σαββάτου, μια ιερή ημέρα. Έξι ημέρες να εργάζεσαι και να κάνεις όλα τα έργα σου: αλλά η έβδομη ημέρα είναι το Σάββατο προς τιμήν του Κυρίου του Θεού σου: δεν θελεις κάνει οποιαδήποτε εργασία, εσύ, ούτε ο γιος σου ούτε η θυγατέρα σου ούτε δούλος σου ούτε η δούλη σου ούτε σου βοοειδή, ούτε ο μετανάστης που ζει στην πόλη σας. Για σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και τα πάντα σε αυτά, αλλά την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε.

Ως εκ τούτου ο Κύριος ευλόγησε την ημέρα του Σαββάτου και το ιερό. 

5 – Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου, ώστε να γίνεις μακροχρόνιος επάνω στη γη, που σου δίνει ο Κύριος ο Θεός σας.

6 – Θελεις να μην διαπράξουν φόνο.

7 – Θελεις να μην μοιχεύσεις.

8 – Ου κλέψεις.

9 – Θελεις να μην ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου.

10 – Μην επιθυμήσεις το σπίτι του πλησίον σου, εσύ δεν πρέπει να επιθυμήσεις τη γυναίκα του πλησίον σου ούτε ο δούλος του, ούτε τη δούλη του, ούτε το βόδι του, ούτε τον κώλο του, κάτι που του ανήκει « .

Είμαστε στην πραγματικότητα βλέπουμε αυτό που μόλις εξήγησα στην τελευταία στιγμή που προηγείται της επιστροφής του Ιησού Χριστού.

Όμως, τα κυριότερα σημεία πρόσφατες δοκιμασίες βρίσκονται μπροστά μας και πρέπει να προετοιμαστούμε.

Σεισμοί, καταιγίδες, πλημμύρες, κυκλώνες, τυφώνες και άλλες καταστροφές outsized πάει ακόμα χτυπήσει το έδαφος με περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη ζημιά ακόμα και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μερικοί από τους αδελφούς και τις αδελφές μας θα εξακολουθούν να υφίστανται τις χειρότερες infamies και σίγουρα θα ορισθεί ως υπεύθυνος για τα δεινά ιδιοκτησίας.

Πολέμους, ταραχές και η βία θα γενικεύσει πάνω από ένα μεγάλο μέρος της Γης.

Lucifer θα χτυπήσει σκληρά και ακόμη πολύ ισχυρή. Ξέρει τώρα έχει μείνει πολύ λίγος χρόνος.

Για εμάς ο χρόνος της χάριτος θα είναι επίσης να έρθει σύντομα στο τέλος το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα είναι πολύ αργά για να είναι μέρος της κατανυκτική εκκλησία του Ιησού Χριστού θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Φυσικά, δεν θα είναι πολύ αργά για να έρθει στον Ιησού Χριστό και να είναι μέρος της δεύτερης αφαίρεσης θα λάβει μέρος για να πάει στον ουρανό για να συναντήσει τον Ιησού Χριστό κατά την επιστροφή του στο Όρος των Ελαιών.

Αλλά θα περάσει από την ημέρα της οργής του Θεού και να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις συμφορές που θα σαρώσει όλη τη Γη.

Αυτές οι ισχυρές συμφορές θα πραγματοποιηθεί μετά την αρπαγή της εκκλησίας και ένθερμη δεν σταματήσει την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών.

Πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι πριν από την αρπαγή της εκκλησίας, θα υπάρξει ένας χρόνος όταν θα είναι πολύ αργά για να επωφεληθούν από την κατάσταση της χάριτος, επειδή πολλά λέγονται. (Οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο)

ο γάμος του Αρνίου

Και λίγοι θα εκλεγεί (Ο άπληστος εκκλησία θα αφαιρεθούν) για να παραστεί στο γάμο του Αρνίου στον ουρανό.

Στο βιβλίο της Αποκάλυψης κεφάλαιο XXII αναφέρεται στο στίχο 11

Ωστόσο, οι αμαρτίες αμαρτωλός, και ότι ο άνθρωπος μολυνθεί ακόμα: και ότι ένας καλός άνθρωπος ακόμα ζωντανός στο πηγάδι, και το ιερό συνεχίσει να είναι ιερό.

Το παρόν κεφάλαιο εφαρμόζεται πριν από την αρπαγή της εκκλησίας.Νομίζω λοιπόν ότι θα υπάρξει μια ημερομηνία για το τέλος του κατάσταση χάριτος.

Κατά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι πλέον μέρος της εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

Στη συνέχεια θα αποθηκεύεται για να καθαρίσει στο τέλος της θλίψης μέσω της ημέρας από την οργή του Θεού.

Προσευχή, ζητώντας συγχώρεση και μετάνοια στον Θεό, τότε θα πρέπει να αφαιρεθεί και να αποθηκευτεί στον ουρανό για να συναντήσει τον Ιησού Χριστό.

Αυτή τη φορά νομίζω ότι θα είναι 15, Απριλίου του 2014 που είναι η ημερομηνία της γιορτής του Πάσχα, αλλά και η ημερομηνία της πρώτης του Ματωμένη Σελήνη Τετράδα.

Αν αυτή είναι η περίπτωση, μετά την ημερομηνία αυτή η δοκιμασία θα επιδεινωθεί σοβαρά σε όλους τους τομείς.

Δυστυχώς, αν περιμένετε αυτή την ακίδα σε καταστροφές και άλλες συμφορές να έρθει στον Ιησού Χριστό, τότε μπορεί να είναι πολύ αργά για να είναι μέρος της αρπαγής της εκκλησίας ένθερμη.

Ο Ιησούς φτάνει για να μας σώσει!

Ο Θεός θέλει ο άνθρωπος

Σκοπεύετε να εισέλθουν ή να περιμένουμε και να χάσετε την αρπαγή.

Φυσικά δεν θα ακούσετε αυτό το μήνυμα από τον ιερέα κατά μάζα.

Αλλά η πίστη μας πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και μας επιτρέπουν να αναλύσουμε τα γεγονότα στο φως της Αγίας Γραφής και τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού.

εξαφάνιση της εκκλησίας-κανάλι

Η δική μας Καθολική Εκκλησία πεθαίνει  και σε μερικές εκκλησίες υπάρχουν ακόμα πιο μύδια .

Σας καλώ όλα τα προϊόντα αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού για να σωθεί, αν θέλετε να κάνετε μια επιστροφή στα βασικά με την ανάγνωση της Αγίας Γραφής και κυρίως το Κεφάλαιο 24 του Ευαγγελίου του Ματθαίου και το βιβλίο της Αποκάλυψης.

Ο Θεός θέλει να σωθούν και γι ‘αυτό μετά την τιμωρία του Αδάμ και την Εύα για την ανυπακοή τους, ο Θεός συνέχισε να μας αγαπούν και να μας βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή.

Είναι μέσα από αυτή την αγάπη που ο Θεός μας έστειλε εκεί δύο χιλιάδες χρόνια ο Ιησούς Χριστός ο μόνος γιος του για να μας σώσει από την αγορά μέσω της θυσίας του τις αμαρτίες μας, των οποίων το προπατορικό αμάρτημα που μας αποτρέπει από το να βλέπει και να ακούει ο Θεός.

Είναι μέσα από την αγάπη που ο Θεός μας ενημέρωσαν από τους αγγέλους και τους προφήτες από τα highlights της ανθρωπότητας του και το τέλος του χρόνου.

Σύντομα θα είναι πολύ αργά για να έρθει στον Ιησού Χριστό στη λήψη αιώνια ζωή με την αφαίρεση του πιστός και μανιώδεις εκκλησία.

Αν νομίζετε ότι η επίγεια ζωή μας θα πάρει την καλύτερη και όλα είναι πίσω σε κανονικό, χωρίς την παρέμβαση του Ιησού Χριστού ξέρετε ότι είναι λάθος.

Ανοίξτε τα μάτια σας! Ξυπνήστε πριν να είναι πολύ αργά.

Το 27 Απρ 2014 θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η ημέρα κατά την οποία θα είναι πολύ αργά και θα υπάρξουν κραυγές κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών.

Lucifer, θα απελευθερώσει σύντομα όλη του τη δύναμη, την πανουργία του και πειρασμούς για να προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό Ames.

Έτσι προσεύχονται και να προσεύχονται ξανά και ξανά στο Θεό και τον Ιησού Χριστό να μας βοηθήσει και να μας προστατεύουν στην καθημερινή μας ζωή.

Σύντομα θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της ιστορίας του ανθρώπου.

Μερικές φορές ο Δημιουργός μας, ας επειδή γνωρίζουμε ούτε την ημέρα ούτε την ώρα.

Αλλά όλες οι ενδείξεις συμφωνούν ότι αυτό είναι πολύ πολύ σύντομα και ίσως ακόμη και το 2014, όσον αφορά την κατάργηση της εκκλησίαςκαι του 2015 σχετικά με την επιστροφή του Ιησού Χριστού φυσικά στο Όρος των ελαιόδεντρα.

κερί κάτοχος-anim

Κρατήστε το ρολόι και καλά φωτισμένο η φλόγα της πίστης μας, καιDaring πίστη  στο Θεό και τον Ιησού Χριστό, όπως η πίστη μας θα μας σώσει.

Σας καλώ να δείτε αυτό το βίντεο


Ημερομηνίες του Τετράδα

15 Nisan 5774 (15 Απριλίου 2014): συνολικά σεληνιακή έκλειψη, η γιορτή του Πάσχα.

14 Tishri 5775 (8 Οκτωβρίου, 2014): Συνολική έκλειψη της σελήνης, Γιορτή των Σκηνών.

29 Adar 5775 (20 Μαρτίου 2015): ολική έκλειψη του ήλιου, λίγο πριν από την έναρξη του θρησκευτικού έτους.

15 Nisan 5775 (4 Απριλίου 2015): ολική σεληνιακή έκλειψη, η γιορτή του Πάσχα.

29 Elul 5775 (13 Σεπτεμβρίου 2015): Μερική έκλειψη του ήλιου, λίγο πριν από την έναρξη του ημερολογιακού έτους.

15 Tishrei 5776 (28 Σεπτεμβρίου 2015): Συνολική έκλειψη της σελήνης, Γιορτή της Σκηνοπηγίας.

Αναμονή για ό, τι είναι καλό και το οποίο αναμένεται να συμβεί, όλα βρίσκονται σε προσευχή  τη δύναμη να προχωρήσουμε στο σκοτάδι.

sentinelle3Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ KING ΜΟΥ

Σας καλώ να διαβάσετε την επί του Όρους Ομιλία

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο 5

5.1
Και βλέποντας τα πλήθη, ανέβηκε στο βουνό, και αφού κάθισε, οι μαθητές του ήρθαν σ ‘αυτόν.
 

5:02
Στη συνέχεια, άνοιξε το στόμα του και δίδαξε τους, λέγοντας:
 

5:03
Μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα, η βασιλεία των ουρανών τους ανήκει!
 

5:04
Μακάριοι οι πράοι, γιατί αυτοί θα παρηγορηθούν!
 

5.5
Μακάριοι οι πράοι, γιατί αυτοί θα κληρονομήσουν τη γη!
 

5.6
Μακάριοι είναι εκείνοι που πεινούν και διψούν για δικαιοσύνη, γιατί πρέπει να πληρωθεί!
 

5.7
Μακάριοι οι ελεήμονες, γιατί αυτοί θα λάβουν το έλεος!
 

5:08
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία γιατί αυτοί θα δουν το Θεό!
 

5:09
Μακάριοι οι ειρηνοποιοί, γιατί θα κληθεί ο γιος του Θεού!
 

5:10
Μακάριοι είναι αυτοί που διώκονται για τη δικαιοσύνη, για την βασιλεία των ουρανών τους ανήκει!
 

5:11
Μακάριοι είστε όταν οι άνθρωποι σας βρίζω και σας καταδιώκουν και ψευδώς λένε όλα τα είδη του κακού εναντίον σας εξαιτίας μου.
 

5:12
Να χαίρεστε και να είναι ευτυχής, διότι μεγάλη είναι η ανταμοιβή σας στον ουρανό, έτσι για να διώκονται οι προφήτες που ήταν πριν.
 

5:13
Είστε το άλας της γης. Αλλά αν το αλάτι χάσει γεύση του, wherewith θα το κάνεις; Χρησιμεύει μόνο για να πεταχτούν έξω και να καταπατείται από τους άνδρες.
 

5:14
Εσείς είστε το φως του κόσμου. Μια πόλη που βρίσκεται σε ένα λόφο δεν μπορεί να κρυφτεί?
 

5:15
και εμείς δεν ανάψει μια λάμπα και το βάζουμε κάτω από ένα μπούσελ, αλλά το βάζουν στο πόδι της, και δίνει φως σε όλους στο σπίτι.
 

5:16
Αφήστε το φως σας να λάμψει μπροστά στους ανθρώπους, για να δουν τα καλά σας έργα και να δοξάσουν τον Πατέρα σας που είναι στον ουρανό.
 

5:17
Μην νομίζετε ότι ήρθα να καταργήσω τον νόμο ή τους προφήτες: Δεν έχω έρθει να καταστρέψει, αλλά να εκπληρώσω.
 

5:18
Για να σας πω την αλήθεια, μέχρι τον ουρανό και τη γη περάσει, δεν περνούν από το νόμο ένα ιώτα ή μία κεραία έως ότου όλα εκπληρωθούν.
 

5:19
Όποιος επομένως πρέπει να σπάσει έναν από αυτούς τουλάχιστον εντολές, και διδάξει έτσι τους ανθρώπους, θα πρέπει να κληθεί τουλάχιστον στην βασιλεία των ουρανών, αλλά όποιος τους κάνει και τους διδάσκει, αυτό το ένα να λέγονται μεγάλοι στην βασιλεία των ουρανών.
 

5:20
Για σας λέω, αν δεν δικαιοσύνη σας ξεπερνά εκείνη των γραμματέων και Φαρισαίων, ποτέ δεν θα μπει στη βασιλεία των ουρανών.
 

5:21
Έχετε ακούσει ότι ειπώθηκε, δεν έχετε δικαίωμα να δολοφονήσουν, και όποιος δολοφονίες θα τιμωρηθούν από τους δικαστές.
 

5:22
Αλλά σας λέγω, ότι όποιος είναι θυμωμένος εναντίον του αδελφού του, πρέπει να είναι σε κίνδυνο της απόφασης: και όποιος πει στον αδερφό του, Raca! αξίζει να τιμωρηθεί από το Συμβούλιο, και όποιος λέει, «Ηλίθιε! αξίζει να τιμωρηθεί από τη φωτιά της κόλασης.
 

5:23
Συνεπώς, αν εσύ φέρει το δώρο σου στο θυσιαστήριο, και να θυμάστε εκεί ότι ο αδελφός σου έχει κάτι εναντίον σου,
 

5:24
άφες εκεί το δώρον σου έμπροσθεν του θυσιαστηρίου, και να πάει πρώτα να συμφιλιωθεί με τον αδελφό σου, και στη συνέχεια να έρθουν και να προσφέρουν το δώρο σας.
 

5:25
Κάντε φίλους γρήγορα με κατήγορος σας, ενώ είστε στο δρόμο μαζί του, για να μη σου παραδώσει στον δικαστή και ο δικαστής σου παραδώσει στον υπάλληλο, και εσύ να ρίχνει στη φυλακή.
 

5:26
Θα σας πω την αλήθεια, δεν θελεις αναχωρήσει από εκεί, μέχρι εσύ hast πλήρωσε το εξώτερο πεντάρα.
 

5:27
Έχετε ακούσει ότι ερρέθη, θελεις να μην μοιχεύσεις.
 

5:28
Αλλά εγώ σας λέω ότι όποιος κοιτάζει μια γυναίκα lustfully έχει ήδη διαπράξει μοιχεία μαζί της μέσα στην καρδιά του.
 

5:29
Εάν το δεξί μάτι σας προκαλεί να αμαρτήσει, βγάλε το και πέταξε από σένα: για να είναι επικερδής για σένα ότι ένα από τα μέλη σου πρέπει να χαθεί, και όχι ολόκληρο το σώμα σου πρέπει να ριχτούν στον άδη .
 

5:30
Και αν το δεξί χέρι σας προκαλεί να αμαρτήσει, κόψε το και πέταξε από σένα: για να είναι επικερδής για σένα ότι ένα από τα μέλη σου πρέπει να χαθεί, ό, τι για ολόκληρο το σώμα σας για να πάει σε το Γέενα.
 

5:31
Έχει ειπωθεί, «Όποιος χωρίσει τη γυναίκα του, πρέπει να της δώσει μια βεβαίωση του διαζυγίου.
 

5:32
Αλλά μπορώ να σας πω ότι όποιος χωρίσει τη γυναίκα του, εκτός από έγγαμη απιστία, την αναγκάζει για να γίνει μια μοιχαλίδα, και όποιος παντρευτεί την διαζευγμένη γυναίκα διαπράττει μοιχεία.
 

5:33
Έχετε ακούσει ότι ειπώθηκε στους αρχαίους: Εσύ δεν θελεις σαυτόν επιορκώ, αλλά εκτελεί στον Κύριο ό, τι έχετε όρκους.
 

5:34
Αλλά σας λέγω, δεν Ορκίσου, ούτε από τον ουρανό, γιατί είναι θρόνος του Θεού?
 

5:35
ούτε από τη γη, γιατί είναι υποπόδιο του: ούτε από την Ιερουσαλήμ, γιατί είναι η πόλη του μεγάλου βασιλιά.
 

5:36
Και μην ορκίζονται από το κεφάλι σου, επειδή εσύ δεν ξέρεις κάνει ένα λευκό ή μαύρο μαλλιά.
 

5:37
Ο λόγος σας ας είναι ναι, όχι, όχι, είναι περισσότερο από αυτά έρχεται από το κακό.
 

5:38
Έχετε ακούσει ότι ερρέθη, οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος.
 

5:39
Αλλά μπορώ να σας πω να μην αντισταθούν κακό. Αν κάποιος σας χτυπά στο δεξί μάγουλο, στρέφονται σ ‘αυτόν και την άλλην.
 

5:40
Αν κάποιος θέλει να επιχειρηματολογήσει εναντίον σας και να πάρετε τον χιτώνα σου, ας έχουν τον μανδύα σου επίσης.
 

5:41
Αν κάποιος σας αναγκάζει να πάτε ένα μίλι, πήγαινε μαζί του δύο.
 

5:42
Δώστε σ ‘αυτόν που σας ρωτά, και δεν γυρίσει μακριά από αυτόν που θέλει να δανειστεί από σένα.
 

5:43
Έχετε ακούσει ότι ερρέθη, θέλεις αγαπά τον πλησίον σου και να μισείς τον εχθρό σου.
 

5:44
Αλλά θα σας πω: Αγαπάτε τους εχθρούς σας, να ευλογείτε τους ότι κατάρα σας, κάνετε καλό σε εκείνους που σας μισούν, και να προσεύχεστε για εκείνους που spitefully που χρησιμοποιείτε και σας καταδιώκουν?
 

5:45
έτσι ώστε να είναι γιος του πατέρα σας που είναι στον ουρανό: γιατί κάνει ανατολή του ηλίου του στο κακό και στο καλό, και στέλνει βροχή στο ακριβώς και στον άδικο.
 

5:46
Αν αγαπάτε εκείνους που σας αγαπούν, ποια ανταμοιβή εχετε; Τελώνες, δεδομένου ότι δεν κάνουν το ίδιο;
 

5:47
Και αν χαιρετούν τους αδελφούς σας μόνο, τι κάνετε εσείς περισσότερο από άλλους; Οι παγανιστές δεν κάνουν το ίδιο;
 

5:48
Να είστε λοιπόν εσείς τέλειοι, όπως ο ουράνιος Πατέρας σας είναι τέλειος.

Ειρήνη και χαρά στις καρδιές και τα σπίτια περιμένουν την ευλογημένη μέρα της αρπαγής της εκκλησίας για κάποια ένθερμη και την επιστροφή του Κυρίου μας και Βασιλιάς Ιησούς Χριστός στο Όρος των Ελαιών.

Ο Θεός μας αγαπά και μας αγαπάμε;

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.