Αν ο Ιησούς Χριστός Tarde ΕΡΧΕΤΑΙ, η εκκλησία σε λιγότερο από εξαφανίζονται γενιά!

εξαφάνιση εκκλησία-lane

 

 

Όπως και εγώ, ο καθένας μπορούσε να δει ότι η αρπαγή της Εκκλησίας δεν πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι φυσικά επέστρεψαν στη Γη στις 14 ή 15, ή ακόμα και στο τέλος το μήνα Σεπτέμβριο 2015.

 

Είχα σκεφτεί σε μερικά από τα άρθρα μου που αυτή η επιστροφή θα μπορούσε να συμβεί εκείνη την εποχή  και έκανα λάθος!

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά όπως ήδη γνωρίζετε δεν είμαι προφήτης!

 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε στο τέλος του χρόνου, λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Αντ ‘αυτού, τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου ήταν πραγματικά πολύ ισχυρά σημάδια.

 

Έχουμε δει μια σημαντική επιδείνωση του Συριακού πολέμου μέσα από την ενεργό συμμετοχή του ρωσικού στρατού και παθητική συμμετοχή για το χρόνο του κινεζικού στρατού.

 

Βρήκαμε επίσης ότι ο Πάπας Francis έκανε μια συγκλονιστική δήλωση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ομιλία του στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου.

 

Μετάφραση του Πάπα δήλωση:

« Ο σταυρός μας δείχνει έναν άλλο τρόπο για να μετρήσετε την επιτυχία. Το δικό μας είναι να φυτέψει τους σπόρους. Ο Θεός βλέπει τους καρπούς της δουλειάς μας. Και αν κατά καιρούς προσπάθειες και τα έργα μας φαίνεται να αποτύχει και δεν παράγει καρπούς, πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε μαθητές του Ιησού Χριστού, και η ζωή του, ανθρώπινα μιλώντας, κατέληξε σε αποτυχία, η αποτυχία του σταυρού. « 

 

Τόλμησε να δηλώσει ότι η ζωή και τη θυσία του Ιησού Χριστού κατέληξαν σε αποτυχία στο σταυρό « την αποτυχία του σταυρού. »

 

Ο Πάπας είναι ο ανώτατος ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, η δήλωσή του δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Είναι μια συνολική άρνηση της θεότητας του Ιησού Χριστού και είναι ισοδύναμη με την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου της Πίστεως στο Βατικανό και έτσι περαιτέρω επιβεβαιώνει το άρθρο μου:  «Ο Ιησούς Χριστός ΕΓΙΝΕ ένα αξεσουάρ και ένα μέρος του Μουσείο Βατικανού »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Η δήλωσή του είναι μία παραδοχή που έχει χάσει την πίστη της και να αρνηθεί τον Ιησού Χριστό.

 

« Είναι σαφές ότι η Αγία Καθολική Εκκλησία πέθανε επίσημα στις ΗΠΑ στο καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου στο εκκωφαντικό χειροκρότημα. « 

 

..

 

Αυτή η δήλωση του Πάπα Francis είναι μια πολύ ισχυρή βιβλική σημάδι του τέλους φορές «Αποστασίας» που ανακοίνωσε την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Με τα λόγια του ο Πάπας έχει επισημοποιηθεί Αποστασία του Βατικανού σταυρώνοντας μας, Αγίας, Καθολικής Εκκλησίας.

 

Άφησε άφωνους όλους τους χριστιανούς του κόσμου τόσο τις παρατηρήσεις του σχετικά με την «αποτυχία του Ιησού Χριστού » είναι ανάξια ενός διαδόχου του Πέτρου και προσβλητικό για τον Θεό, τον Ιησού Χριστό, την εκκλησία και την πίστη.

 

Για μας τους Χριστιανούς, ο Πάπας Francis είναι οι ακόλουθες παρατηρήσεις του ο ποιμήν ο καλός και άξιος εκπρόσωπος του Χριστού επί της Γης και ακόμα και έκανε το Βατικανό είναι επίσης δεν είναι πλέον ο τόπος της Εκκλησίας της Αγίας Έδρας Καθολική.

Η Αγία Έδρα της Καθολικής Εκκλησίας είναι τώρα μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στην καρδιά του κάθε χριστιανού.

Έχουμε γίνει όλοι, αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου, οι φύλακες της πίστης και η λέξη του Ιησού Χριστού.

 

Αλλά ο Πάπας παραμένει επισήμως τον Πάπα και εμείς πρέπει να το σεβαστούν.

 

Είναι ο Ιησούς Χριστός, κατά την επιστροφή του, ότι ο Πάπας Francis θα είναι υπόλογος? ακριβώς όπως όλοι μας για το θέμα αυτό. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε όλοι αμαρτωλοί!

 

Σταυρός πεδίο

Ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού αποδεκτή από αγάπη για μας να τον ταπεινώνουν, προσέβαλε, κατάχρηση, μαστιγώθηκε και σταυρώθηκε τελικά για να μας λυτρώσει από τις αμαρτίες μας.

Είναι μέσα από τη θυσία, το αίμα και την αγάπη του Ιησού Χριστού ότι οι πύλες του ουρανού είναι ανοικτές σε μας.  

Η σταύρωση του Ιησού Χριστού δεν είναι το αποτέλεσμα μιας αποτυχίας, αλλά η απαραίτητη θυσία που έκανε ο ίδιος ο γιος του Θεού, να ενεργεί με την αγάπη του τις αμαρτίες όλων όσοι έρχονται σ ‘αυτόν και έτσι να μας δικαιώσει ενώπιον του Θεού Πατέρα.

Ακριβώς όπως ο Θεός ανέστησε τον Ιησού στη ζωή μετά από τρεις ημέρες στον τάφο, ο Θεός από αγάπη, θυσία και το αίμα του Ιησού Χριστού θα απονέμει χάρη του και θα σειρά στη ζωή, στην τελική κρίση όλων εκείνων που θα έρθουν Ο Ιησούς Χριστός.

Έτσι μπορούμε να απολαύσουμε αιώνια ζωή στον Παράδεισο, επειδή θα έχουμε σωθεί και θα μείνει για πάντα ενωμένοι με τον Ιησού Χριστό.

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος τρόπος για να μπουν στη βασιλεία των ουρανών!

 

Πρέπει να προσευχόμαστε ξανά και ξανά για τη σωτηρία μας και να πάρετε την καθημερινή βοήθεια του Θεού, που είναι απαραίτητη για μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αργά.

 

Πρέπει, επίσης, να προσεύχονται για τη σωτηρία του Πάπα Φραγκίσκου, όλης της ανθρωπότητας, τους αδελφούς και τις αδελφές μας και για την άμεση επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού

 

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Εκκλησία μας, ο οποίος ήταν ήδη και, δυστυχώς, εξακολουθεί να διώκεται και στον κόσμο, είναι πλέον επίσημα νεκρός.

 

Γι ‘αυτό είναι οι αγαπημένοι μου αδελφοί και αδελφές είναι όλα πένθους και περιμένει μόνο για τον Κύριό μας και τον Βασιλιά Ιησού Χριστού.

 

Το γεγονός ότι ο Πάπας έχει αρνήθηκε κατηγορηματικά τον Ιησού Χριστό στην πραγματικότητα να εγκαταλείψει τους πιστούς της εκκλησίας του δείχνει σαφώς ότι η Αποστασία είναι πραγματικά πλέον ολοκληρωθεί και γενικότερα.

 

Ότι τότε θα συμβεί τώρα;

Φυσικά, μπορεί να φέρει μόνο τα στοιχεία της απάντησης στις υποθέσεις σκαλωσιές. 

Πρόκειται για υποθέσεις και όχι προφητείες …!

 

Στην Εκκλησία:

Πάπας Φραγκίσκος φαίνεται να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης της οργάνωσης όλων των θρησκειών. Είναι σίγουρα σύντομα θα δημιουργήσει ένα O rganization της Ε eligions θα μπορούσε να ονομαστεί   η « Ή »  Αυτή μπορεί να είναι κατ ‘εικόνα των Ηνωμένων Εθνών « του ΟΗΕ.  »

 

Περιττό να πούμε ότι οι χριστιανοί που συμμετέχουν ή στηρίζουν μια τέτοια ανθρωπιστική θρησκευτική οργάνωση θα είναι πολύ από το να ακολουθήσουν τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

 

Για τιμωρία:

Τίποτα δεν έχει αλλάξει, θα δυστυχώς ρυθμούς στην καταστροφή συνεχίσει και να ενισχύσει ξανά και ξανά μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Στον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα

Είμαι πεπεισμένος ότι είναι στη Συρία, και θα συνεχίσει με μια επίθεση στο Ισραήλ που αρχίζει να ζει την αρχή του εμφυλίου πολέμου με όλες αυτές τις επιθέσεις για τους Εβραίους ξαφνικά μαχαίρια.

 

Για την παγκόσμια οικονομία:

Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία και η Κίνα δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο σύστημα πληρωμών και συναλλαγών, θα ήταν ανόητο να πιστεύουμε ότι οι ΗΠΑ θα αποδεχθεί την αναπόφευκτη κατάρρευση του δολαρίου ακόμα.

Η προκαταβολή των ΗΠΑ για να μας κάνει μάλλον τεράστιο βήμα προς την κατεύθυνση ενός κόσμου χωρίς μετρητά και, ως εκ τούτου βασίζεται αποκλειστικά με πίστωση.

Οι ΗΠΑ θέλουν να επιβάλουν και πολύ πιθανόν ότι η διαχείριση της παγκόσμιας πιστωτικής γίνεται από το ΕΤΑ.

Έτσι, ο κόσμος θα είναι όπως η δουλεία και η Fed θα κρατήσει τη Γενική Πιστωτική πλανήτη, οι ΗΠΑ θα είναι επισήμως οι κυρίαρχοι του κόσμου.

 

Για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πολιτική:

Θα είναι πολύ ορατή σε μια γεωπολιτική διαίρεση του κόσμου με τη δημιουργία σούπερ μεγάλες δυνάμεις:

 « ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ – ΡΩΣΙΑ – ΚΙΝΑ – ΙΝΔΙΑ – ΑΦΡΙΚΗ – ΕΥΡΩΠΗ – Αυστραλία – Νότια Αμερική – Ιαπωνία – Κορέα » 

Όπως μπορείτε να δείτε η Ανατολή δεν είναι στη λίστα αυτή, διότι φαίνεται ότι όλα είναι στη θέση τους να ενσωματώσουν την Ανατολική Ευρώπη? όπου τα κύματα των μεταναστών που εισέρχονται συμπτωματικά εγκατασταθούν και να καταφύγει αντί πρόκειται να εγκατασταθούν ή να καταφύγει στη Σαουδική Αραβία στην Αίγυπτο ή άλλες μουσουλμανικές χώρες με υψηλή πυκνότητα.

Μην νομίζετε ότι ήταν η ευκαιρία που έρχονται να εγκατασταθούν και να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη από το 1948!

 

Αυτό προφανώς προς αυτό νομίζω ότι κάνει μεγάλη πρόοδο.

Ο μεγάλος χαμένος στις παραδοχές αυτές θα είναι βεβαίως ο Χριστιανισμός να υπερψηφιστούν στην Ευρώπη.

 

« Το λίκνο της χριστιανικής πίστης 

Ισλαμική γίνει! « 

 

Η Καθολική Εκκλησία φαίνεται καταδικασμένη να εξαφανιστεί και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε λιγότερο από μια γενιά!

 

Βλέπουμε ότι ο Σατανάς είναι ένας πολιτικός και αν ο Ιησούς Χριστός δεν είναι επικείμενη, δεν είχε βρει την πίστη για την επιστροφή του.(Λουκάς 18: 7,8).

 

Αυτή είναι η αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού, το μέλλον της Εκκλησίας μας και το μέλλον μας χριστιανική φαίνεται να επηρεάζεται από τις γεωπολιτικές προβλέψεις μεγάλη στρατηγοί και πολιτικοί του πλανήτη.

 

Τι μπορεί και τι πρέπει να κάνουμε!

Μπορούμε να με νόμιμα μέσα ώστε να εναντιωθεί στις αποφάσεις που λαμβάνονται από αυτές τις υψηλές παγκόσμιες φορείς χάραξης πολιτικής στην προσπάθεια να εκλέξουν τα πολιτικά κόμματα να καταστεί η καταπολέμηση της εκλογικής πρόγραμμα μετανάστευσης.

Αλλά θα φέρει την ευθύνη για τις συνέπειες …! (Η βία και οι εμφύλιοι πόλεμοι!)

 

Μπορούμε επίσης να αποδείξουν και τη ζήτηση, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάμε για τους ασεβείς.

 

Επομένως, ας θυμηθούμε ότι ο Ιησούς Χριστός μάς ζήτησε να έχει πίστη σε αυτόν, να βοηθήσει, να αγαπάμε τον πλησίον μας και να γυρίσει και το άλλο μάγουλο, αν μας χτυπά.

 

Έτσι, η μόνη μας ελπίδα έγκειται στην πίστη στον Κύριο μας και ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, ο οποίος έχει υποσχεθεί να έρθει και να μας σώσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Ο Ιησούς Χριστός έχει υποσχεθεί να έρθει και να μας σώσει μέχρι το τέλος του χρόνου και στη συνέχεια να είμαστε βέβαιοι ότι θα κρατήσει την υπόσχεσή του αμέσως. Είναι μια βεβαιότητα.

 

Κρατήστε την πίστη στο Λόγο Του, επειδή ο λόγος του είναι αλήθεια.

sentinelle3

Ο Ιησούς Χριστός είναι Βασιλιά μου

 

Πρέπει όλοι να προσευχηθούμε θερμά για την άμεση επιστροφή του, γιατί βλέπουμε ότι οι έσχατοι καιροί έχουν ήδη γίνει.

 

Ξέρω ότι πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές μας είναι απογοητευμένοι επειδή η απαγωγή δεν πραγματοποιήθηκε κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2015.

 

Αλλά η επιστροφή του Κυρίου είναι επικείμενη και μπορεί να συμβεί και πάλι ίσως φέτος, το 2015.

 

Πολλές ενδείξεις επιτρέπουν να το εξετάσει, αλλά ο Θεός είναι αυτός που θα αποφασίσει για την ημέρα και την ώρα της επιστροφής του Ιησού Χριστού.

 

Αυτό που είναι σημαντικό για τον καθένα μας είναι να προσευχηθούμε και να ζητήσουμε από τον Θεό για βοήθεια για να διασχίσουν το βαθύ σκοτάδι που εισβάλλει στον κόσμο και ότι επισκιάζει το φως της πίστης πολλών από τους αδελφούς και τις αδελφές μας.

κερί-anim

Αφήστε τη φλόγα της πίστης μας, καλά φωτισμένα και ασφαλή από την διαφθορά του κόσμου για να μην πηγαίνει μακριά στα βάθη του χρόνου.

 

Ο Ιησούς Χριστός είναι στην πόρτα μας. Αλλά μόνο ο Θεός αποφασίζει πότε θα χτυπήσει εκεί. Έτσι ρολόι και να τηρούν στην αγάπη του Ιησού Χριστού και σύμφωνα με τους νόμους του Θεού.

 

Ας χαρούμε, για όλα τα σημάδια και προφητείες ανακοινώσει την καθημερινή έντονα την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Κρατήστε την πίστη με τη βεβαιότητα της ταχείας επιστροφής του.

 

Εν αναμονή της επιστροφής του Ιησού Χριστού προσευχηθούν και να βοηθήσει εκείνους τους οποίους ο Θεός μας στέλνει.

 

Ας είναι βέβαιοι ότι ο Θεός μας αγαπά και ότι το Άγιο Πνεύμα Του θα μας βοηθήσει κάθε μέρα μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Να θυμάστε ότι για να πάρει τη βοήθεια του Θεού, πρέπει να αναρωτηθούμε εδώ στην προσευχή με ειλικρίνεια και πίστη όποτε το χρειαζόμαστε.

 

Ο Θεός μας έδωσε ελεύθερη βούληση και ως εκ τούτου δεν παρεμβαίνει στη ζωή μας αν δεν τον ρωτήσω.

 

Σας καλώ να ζητήσουμε από τον Θεό να καθοδηγήσει την καθημερινή σας ζωή, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά.

 

Αυτή δεν είναι η ώρα να παραπαίουν, ο Ιησούς Χριστός είναι μαζί μας σύντομα και επιστροφή ζωές μας θα μεταμορφωθεί.

 

Για να ξέρετε τι θα συμβεί μετά την επιστροφή του Ιησού Χριστού, σας καλώ να διαβάσετε το άρθρο μου:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Παρακαλούμε Αδελφοί και Αδελφές εν Χριστώ επικοινωνούν blog διεύθυνση στις επαφές σας.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Ας είμαστε όλοι στρατιώτες του Χριστού και εργάζονται για την διάδοση της καλής λέξη «Ιησούς Χριστός επιστρέψουμε σύντομα »

 

Παρακολουθήστε και να προσεύχονται.

Ας αγάπη και την ειρήνη του Ιησού Χριστού είναι επάνω σε όλους σας.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :