ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σχετική εικόνα

ΑΥΞΗΣΗ

 

Η 21η Μαΐου ήταν μια ημερομηνία που φαινόταν σε πολλούς εσχατολόγους να είναι αυτή της απαγωγής της εκκλησίας.

 

Εγώ ο ίδιος ήλπιζα ότι το Μάιο ή ακόμα και τον Απρίλιο θα μπορούσε να γίνει η απαγωγή της εκκλησίας.

 

Αλλά τίποτα δεν έχει συμβεί. όπως δεν συνέβη το 2015, το 2016 ή το 2017, και μόνο επειδή ο Θεός αποφάσισε την ημερομηνία …. !

 

Γιατί λοιπόν ψάχνουμε για μια ημερομηνία? ανυπομονησία, περιέργεια, η ευχαρίστηση της αναζήτησης, η επιθυμία να βρεις τα μυστικά του Θεού … Θα μπορούσα να σου δώσω πολλούς κακούς λόγους.

 

Στην πραγματικότητα, μόνο ένας έγκυρος λόγος με οδήγησε να αναζητήσω μια περίοδο όσο το δυνατόν συντομότερη (δεδομένου ότι μόνο ο Θεός γνωρίζει τις ημερομηνίες) για την απομάκρυνση της εκκλησίας και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Αυτός ο λόγος είναι η αφύπνιση των συνειδήσεων και πιο συγκεκριμένα εκείνων των αδελφών και των αδελφών μας στον Ιησού Χριστό.

 

Από την πρώτη μου παιδική ηλικία, ο Θεός είχε πάντα μια πολύ σημαντική θέση στη ζωή μου: « Καθολική παιδική ηλικία, κατήχηση, κοινωνία, YCW κλπ. »

 

Χωρίς να θέλω να διαδώσω τη ζωή μου, ο Θεός ήταν πάντα εκεί, καθημερινά, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μου, για να με βοηθήσει και να με καθοδηγήσει. Και όμως δεν έχω πάντα ένα πρότυπο συμπεριφοράς.

 

Όπως όλοι οι Χριστιανοί, ήξερα ότι κάποια μέρα θα έρθει το τέλος του χρόνου και ότι ο Ιησούς Χριστός θα έρθει πίσω να βασιλεύει στη Γη.

 

Αλλά στο μυαλό μου, όπως και σε αυτό των εκατομμυρίων χριστιανών, αυτή τη μέρα ήταν πολύ μακριά, ακόμα και πολύ, πολύ μακριά, ακόμα και μέχρι που δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν για τη γενιά μας … Και όμως είναι η περίπτωση .

 

Αυτή η αφύπνιση με συνείδηση ​​των συγκεκριμένων εποχών που βιώνουμε έλαβε χώρα για μένα το 2008, όπως εξήγησα ήδη στο blog.

 

Και από εκείνη την ημερομηνία με τη μικρή μου εσχατολογική γνώση, έχω επιδιώξει και βρήκα τις βασικές αποδείξεις (σημάδια και προφητείες) αυτής της άμεσης επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για τη γενεά μας.

 

Έτσι, μετά από μια περίοδο προβληματισμού, έγινα πίσω ένας ιεροκήρυκας από τον Ιησού Χριστό.

 

Αλλά αυτό δεν με κάνει ούτε προφήτη ούτε εσχατολόγο, αλλά απλώς μέτριο ιεροκήρυκα της επιστροφής του Βασιλιά.

 

Μέσω αυτού του ιστολογίου ανακοινώνω στον κόσμο, με πολλά άρθρα μεταφρασμένα σε όλες τις γλώσσες, την άμεση επιστροφή του Κυρίου και του Βασιλέα Ιησού Χριστού, του μοναδικού γιου του Θεού.

 

Αυτή η επιστροφή είναι πραγματικά πολύ κοντά, είναι μια βεβαιότητα επειδή είναι για τη γενιά μας και η απομάκρυνση της εκκλησίας του μπορεί να παρεμβαίνει σε οποιαδήποτε στιγμή.

 

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι μέσα σε επτά χρόνια κατ ‘ανώτατο όριο μετά την απομάκρυνση της εκκλησίας θα γίνει η φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για τη χιλιανή χρονιά του.

 

Είναι πολύ σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε αυτό γιατί ο χρόνος αυτής της γενιάς έρχεται στο τέλος …

 

Όπως εξήγησα στο blog, είναι η 14η Μαΐου του 1948 με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ που ξεκίνησε την τελευταία γενιά.

 

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για όλους να ξυπνήσουν και να δώσουν τον Ιησού Χριστό πίσω στην καρδιά της ζωής του για να σωθούν και έτσι να αποκτήσουν πρόσβαση στην αιώνια ζωή « σε μια στιγμή, με το πάτημα ενός ματιού » με την αφαίρεση του εκκλησία και χωρίς να περάσει από το θάνατο.

Μετά από την οποία η απομάκρυνση είναι βέβαιη, θα υπάρξει κλάμα και σκασίματα των δοντιών.

 

 

ΑΦΟΡΑ

 

Φυσικά, χάρη στην ακρόαση εδώ και εκεί που ο Ιησούς επιστρέφει, οι συνηθισμένοι θνητοί αμφισβητούν ακόμα περισσότερο επειδή δεν βλέπει τίποτα να έρχεται.

 

Κάποιος πρέπει να γνωρίζει και να κατανοεί ότι αυτή η αμφιβολία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μετά την αρπαγή (βλ. Matthew 24 στίχοι από 23 έως 27 σύνδεσμος: ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ )

 

Μην αφήνετε την αμφιβολία να εγκατασταθεί σε σας διότι η αμφιβολία σας παίρνει μακριά από τον Ιησού Χριστό και σας φέρνει πιο κοντά στο lucifer.

 

Μπορούμε όλοι να δούμε τους δύσκολους χρόνους που ζούμε στη Γη, σε σημείο που θα μπορούσαμε να αισθανόμαστε εγκαταλελειμμένοι από τον Κύριό μας.

 

Βλέπουμε την άνοδο του ισλαμισμού, της τρομοκρατίας, της βίας, των πολέμων και της απειλής μιας μεγάλης παγκόσμιας σύγκρουσης. Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβόμαστε να φύγουμε από το σπίτι ακόμα και στο φως της ημέρας.

 

 

ΕΛΠΙΔΑ

 

Αλλά σας λέω με τη δύναμη της αγάπης και της πίστης, σηκωθείτε, σηκώστε το κεφάλι σας και είστε υπερήφανοι και άξιοι να είστε Χριστιανοί στο τέλος του χρόνου.

 

Κρατήστε τη φλόγα της Πίστης φωτισμένη επειδή η αναμονή μας θα είναι σύντομη τώρα.

 

Ας διαδώσουμε την αγάπη του Ιησού Χριστού γύρω μας βοηθώντας και αγαπώντας ο ένας τον άλλον. Σύντομα και ακόμη και σύντομα η ανταμοιβή μας και η αγάπη και η προσδοκία μας.

 

Καταλάβετε ότι τα τρέχοντα δεινά μας ανακοινώθηκαν στην Αγία Γραφή, για να μην θλίβομαι, αλλά για να μπορέσουμε να χαρούμε, γιατί αυτές οι συμφορές είναι απόδειξη της άμεσης επιστροφής του Κυρίου μας και ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο οποίος σύμφωνα με τις προφητείες και επιστρέφει την υπόσχεσή του σύντομα για να μας σώσει από τις μεγάλες δοκιμασίες που έρχονται πάνω στην ανθρωπότητα.

 

Ας μην κρίνουμε αυτούς τους χρόνους δυστυχιών που πέφτουν στην ανθρωπότητα, διότι ήταν αναγκαίο να εμφανιστούν βιβλικά.

 

Υπερασπίστε την πίστη και την εκκλησία μας, αλλά μην λάβετε μέρος σε όλες τις ανθρωπιστικές θρησκευτικές υπερβολές.

 

 

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

 

Ο Θεός στην άπειρη αγάπη του θέλει τον μεγαλύτερο αριθμό που πρέπει να σωθεί, γι ‘αυτό περιμένει την κατάλληλη στιγμή για την αρπαγή της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

 

Ας καταλάβουμε ότι η ανθρωπότητα πρόκειται να βιώσει την τρίτη ισχυρή στιγμή της ύπαρξής της « Η αρπαγή της Εκκλησίας », η πρώτη είναι η δημιουργία , η δεύτερη η πρώτη έλευση του Ιησού Χριστού , η τέταρτη είναι η δεύτερη έλευση Ο Ιησούς Χριστός για τη βασιλεία του χιλίων ετών.

 

Σύντομα ήρθαμε στο τέλος του δεύτερου από τους τρεις κύκλους ζωής του ανθρώπου.

 

ος γύρος: τέσσερις χιλιάδες χρόνια ανάμεσα στη δημιουργία και το πρώτο ερχομό του Ιησού Χριστού.

 

nd γύρος: δύο χιλιάδες χρόνια μεταξύ των δύο ελλείψεων του Χριστού.

 

ος γύρος: χίλια χρόνια της βασιλείας του Ιησού Χριστού πριν από το τέλος αυτού του θνητού κόσμου.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε κύκλος έχει διάρκεια μισού χρόνου από εκείνη που προηγείται και ότι συνολικά έχουμε καλά τα επτά χιλιάδες χρόνια που ανακοινώθηκαν βιβλικά από τη δημιουργία του κόσμου.

 

Είναι σημαντικό για όλους να καταλάβουν ότι οι δημιουργίες του Θεού είναι για το μικρό μας ακατανόητο ανθρώπινο μυαλό και ότι εκείνοι που απέχουν πολύ από τον Ιησού Χριστό πρέπει να σταματήσουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ως αυταρχικά πλάσματα μιας πλασματικής εξέλιξης.

 

Είμαστε μια δημιουργία του Θεού και πολύ σύντομα θα συναντήσουμε τον δημιουργό μας.

 

Τελώνω αυτό το άρθρο με ένα εσχατολογικό βίντεο και έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσω τα βίντεο αυτού του εσχατολόγου που συστήνω για την ποιότητα της δουλειάς του.

 

Σας προσκαλώ τους αγαπημένους μου αδελφούς και αδελφές στον Ιησού Χριστό να παρακολουθήσουν με διαθεσιμότητα και μεγάλη προσοχή αυτό το βίντεο που θα επιβεβαιώσει ότι ο χρόνος της αρπαγής είναι τόσο κοντά που μπορεί να παρεμβαίνει ανά πάσα στιγμή!

βίντεο

Ανάγνωση των προφητειών των τελευταίων χρόνων

 

Κατάλογος των βίντεο του στο τέλος του χρόνου

 

Διεύθυνση ιστοτόπου βίντεο του συντάκτη

Théonoptie

https://www.youtube.com/channel/UCKgVDz8801RzNi4ro1iHgLQ/feed

 

Σας ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες ιστολογίου σε όλο τον κόσμο και ζητώ συγγνώμη ότι αυτά τα βίντεο είναι μόνο στα γαλλικά.

 

Σας προσκαλώ επίσης να διαβάσετε ή να ξαναδιαβάσετε το άρθρο μου:

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ!

 

Μήπως η αγάπη του Ιησού Χριστού πάντα να είναι πάνω σας και τις οικογένειές σας, αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου στον Ιησού Χριστό.

Θα σας δούμε σύντομα

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :